kimi's FotoPage

By: kimi ensem

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 25-Aug-2006 09:10 Email | Share | | Bookmark
photographing children in wedding ceromony

hah 1
ya Allah.. gelojohnye
hah 2
View all 10 photos...
for this week.. i nak kongsi about one subject yang menjadikan majlis kawin meriah... the subject is children. kita leh tengok memacam prangai kekanak masa orang kawin... ada yang begaduh la... ada yang jadi flower girl dan x kurang juge yang membotakkan bunga manggar pengantin dan menjadikannya alat bermain pedang... mana2 saje wedding kekanak tak terlepas dari pandangan mata ketigaku...



pandai pun ikut cakap director (aku la director tu!) dongak lagi dik!




adik tu memandang penuh makna.




peace...!




budak ni time aku panggil dia... yang leh dia menyahut hanyalah 'hah'. becakap tak reti lagi. tapi sporting, senang dibawa ke mana- mana


Thursday, 17-Aug-2006 10:12 Email | Share | | Bookmark
GAMBAR POTRAIT WEDDING

ecak kawanku yang telah kawin.
ecak
bukan memain lagi
View all 9 photos...
for this week, aku nak kongsi dengan kekawan semua tentang gambar2 potrait perkahwinan yang aku buat. For beginer leh lah belajar serba sedikit... pada yang otai, saya mintak nasihat untuk devolop skill saya. Terima kasih. I akan upload gambar setiap minggu mengikut topik yang aku suka untuk diutarakan. (hakimi halim hak cipta terpelihara).



ecak yang telah berangkat ke us mengikut suaminya yang gagah perkasa lagi tercinta



kakak dan abang ini telah secara rasminya jadik suami isteri tahun lepas (ni cite lama ni)



tak taulah camne tariq leh TERTARIQ ngan suzie ni... tapi suzie memang MAKAN GAMBAR (jangan marah bang tariq)



Monday, 14-Aug-2006 18:30 Email | Share | | Bookmark
Wedding yang terbaru daripada the shooter

lambai kat sapa tu...
bunga angkasa ka ni?
ha.. tu dia da sampai nu
View all 7 photos...
ini adalah page terbaru aku khas untuk gambar wedding aje, (cari makan sesikit beb!). untuk photojournalism (real punyer ar) lu orang leh bukak http://kimitheshooter.fotopages.com. enjoylah...




ini saje je aku wat camni. teknik framing. tapi aku suka gambar yang ni (walaupun yang lelaki nampak pelik skit)

ha...ha...ha...pembunuhan yang tidak mengorbankan darah ni adalah rancangan aku! kejam tak?



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net